Energie besparen met timers & schakelaars

Met timers en schakelaars reduceert u overmatig licht of warmteverbruik in een bepaalde ruimte. Vaak blijft de verlichting of de radiator onnodig lang aanstaan, terwijl er zich niemand in een ruimte bevind. Timers en schakelaars zijn te combineren met andere duurzame oplossingen zoals ledverlichting of infraroodpanelen. Door de ingebouwde bewegingssensors meten de apparaten nauwkeurig of ze wel of niet geactiveerd moeten worden. U kunt bijvoorbeeld ook op vaste bedrijfsuren de verlichting aan en uit zetten door middel van de timer.

Goodchoice timers en schakelaar zijn voorzien van hoogwaardige geïntrigeerde sensoren die ook bedienbaar zijn via uw smartphone of tablet.

Ook bij dit product zijn er verschillende mogelijkheden tot de afkoop hiervan. Dit kan in een keer, maar ook bijvoorbeeld in maandelijkse betalingen. Alles om een zo groot mogelijk publiek aan te trekken, en zoveel mogelijk mensen te kunnen laten meehelpen aan de c02 reductie!

Door de steeds veranderende wetswijzigingen betreft subsidies en aftrekposten ziet men vaak door de bomen het bos niet meer. Geen nood, wij nemen u aan de hand mee en maken stapsgewijs de fiscale aspecten inzichtelijk voor u. Of het nu voor uw eigen huis is, of voor op de zaak, laat niet onbewust geld liggen door geen gebruik te maken van de subsidies, die die overheid hiervoor in het leven heeft geroepen!

Benieuwd naar wat u kunt besparen op uw energierekening?

Neem vrijblijvend contact op