Het voordeel van laadpalen

In het regeerakkoord staat over elektrisch vervoer het streven dat uiterlijk 2030 alle nieuwe auto’s emissie loos zijn. Uitfasering van de fiscale stimulering van auto’s zonder emissie wordt in lijn gebracht met deze ambitie.

Elektrisch rijden biedt u en anderen diverse voordelen. Wij bedoelen met “ u en anderen” dat als u elektrisch rijdt, anderen er ook van profiteren! Elektrisch rijden biedt namelijk voordelen op financieel gebied, maar ook op het gebied van het milieu en de toekomst.

Als u een elektrische auto hebt, rijdt u elektrisch en niet op bijvoorbeeld benzine of diesel. Het is goed voor de portemonnee aangezien het “tanken” van stroom goedkoper is dan het tanken van brandstoffen als benzine of diesel. U hebt hierdoor lagere uitgaven nadat een elektrische auto is aangeschaft. Een elektrische auto biedt tevens belastingvoordeel, wat het elektrische rijden aantrekkelijk maakt!

Het tanken van stroom doe je met een laadpaal. Voor zowel particulier als zakelijk hebben wij zorgvuldig het beste assortiment laadpalen geselecteerd voor onze klanten.

Elektrisch rijden biedt naast de financiële voordelen, ook voordelen op het gebied van het milieu. Elektrisch rijden zorgt er voor dat er minder CO2 uitstoot is, maar ook minder stikstof en fijnstof. Dit zijn voordelen voor u en anderen op dit moment, maar ook met het oog op de toekomst!

Voor bedrijven komt er nog eens bij, dat het natuurlijk een uitstekend visitekaartje is voor uw bedrijf. U trekt meer klanten aan naar uw bedrijf. Als ze toch moeten wachten tot de auto weer voorzien is van nieuwe stroom, kunnen net zo goed even binnen lopen bij u. Dit zorgt al snel voor nieuwe klandizie. De elektrische rijders zullen uw plaats opslaan en delen met andere rijders als vaste tussenstop. Bij het zakelijk kopen van laadpalen geldt dat u ook nog eens geen cent extra betaald voor de stroomkosten! Dit neemt het installatiebedrijf voor zijn rekening.

Ook bij dit product zijn er verschillende mogelijkheden tot de afkoop hiervan. Dit kan in een keer, maar ook bijvoorbeeld in maandelijkse betalingen. Alles om een zo groot mogelijk publiek aan te trekken, en zoveel mogelijk mensen te kunnen laten meehelpen aan de c02 reductie!

Door de steeds veranderende wetswijzigingen betreft subsidies en aftrekposten ziet men vaak door de bomen het bos niet meer. Geen nood, wij nemen u aan de hand mee en maken stapsgewijs de fiscale aspecten inzichtelijk voor u. Of het nu voor uw eigen huis is, of voor op de zaak, laat niet onbewust geld liggen door geen gebruik te maken van de subsidies, die die overheid hiervoor in het leven heeft geroepen!

Benieuwd naar wat u kunt besparen op uw energierekening?

Neem vrijblijvend contact op