Besparen op uw energie rekening met een HR-ketel

Het is raadzaam uw ketel elke 15 jaar te vervangen. Om deze 15 jaar ook daadwerkelijk een investering te laten zijn, raden wij u aan om de klus uit te besteden aan een vakkundige installateur met kennis van zaken. Zo weet u zeker dat de verwarmingsketel veilig geïnstalleerd wordt. Daarnaast stelt de installateur de hr-ketel direct voor u in zodat u het beste rendement uit de ketel haalt, wat een fikse besparing kan opleveren.

Bent u nog steeds aan het twijfelen om uw oude ketel te laten vervangen door een nieuwe installatie. Sta dan eens stil bij de volgende 2 punten.

Veiligheid boven alles: als u te lang wacht met het vervangen van de cv-ketel dan kunnen er door slijtage rookgaslekkages ontstaan of koolmonoxide vrijkomen. Dit wilt u uiteraard voorkomen.
Besparen: u loopt momenteel veel geld mis, wat zonde is. Oude modellen cv-ketels slurpen gas wat je al gauw € 500,- per jaar extra kost. De nieuwste toestellen hebben een veel hoger rendement en dat is natuurlijk goed voor uw portemonnee en het milieu.

Ook bij dit product zijn er verschillende mogelijkheden tot de afkoop hiervan. Dit kan in een keer, maar ook bijvoorbeeld in maandelijkse betalingen. Alles om een zo groot mogelijk publiek aan te trekken, en zoveel mogelijk mensen te kunnen laten meehelpen aan de c02 reductie!

Door de steeds veranderende wetswijzigingen betreft subsidies en aftrekposten ziet men vaak door de bomen het bos niet meer. Geen nood, wij nemen u aan de hand mee en maken stapsgewijs de fiscale aspecten inzichtelijk voor u. Of het nu voor uw eigen huis is, of voor op de zaak, laat niet onbewust geld liggen door geen gebruik te maken van de subsidies, die die overheid hiervoor in het leven heeft geroepen!

Benieuwd naar wat u kunt besparen op uw energierekening?

Neem vrijblijvend contact op